Knoopconsult

 

Geweven doek:

Wat ik veel hoor over het dragen met zowel de geweven doek als de rekbare doek is; "het is zoveel stof, en zoveel gedoe, dat lukt me nooit. Een logische gedachte als je een "lang stuk stof" ziet en bedenkt dat je kindje daar dan veilig en comfortabel “ingeknoopt” moet worden.

Een draagconsult kan dan uitkomst bieden. In kleine stapjes nemen we het knopen door, we oefenen met een (verzwaarde) pop totdat je genoeg vertrouwen hebt om het met je kindje te oefenen.

Dit geld ook voor het leren dragen op je rug. Je kindje wordt te zwaar om op je buik te blijven dragen, maar om dit nu op je rug te gaan doen kan nog wat spannend zijn. Hoe fijn is het dan, om dit in een draagconsult te oefenen, waar iemand je alles stapje voor stapje laat zien.

Eenl consult kost E20 per half uur.  Vaak duurt een consult tussen de 60 en 90 min.

Rekbare doek:

Een rekbare doek is fijn voor pasgeboren baby’s en veel zwangere mama’s kennen wel iemand van wie ze een rekbare doek kunnen lenen en deze is ook vaak goedkoop in de aanschaf. Toch kan ook dit wel erg overweldigend lijken om daar je kleintje in te gaan knopen.

Je kan een consult aanvragen als je nog zwanger bent zodat je direct na de bevalling kan gaan dragen, maar het is wel belangrijk dat je buik dan nog niet in de weg zit. Als je bevallen bent kan je dan een kort herhalings-consult doen.

Een consult kost E20 per half uur een duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Contact

Hold you close Ik bied consulten aan in de volgende gebieden:

Wassenaar, Leiden, Katwijk, Sassenheim, Lisse, Voorhout, Voorburg en Voorschoten.

Ook ben je welkom om naar mij toe te komen voor een consult (Wassenaar)
06-38440340 hmvanaltena@gmail.com